Profil 2018-07-03T07:24:33+00:00

RØRBUKNING, PLADEBEARBEJDNING, RUSTFRI MARINE UDSTYR

Rørbukning i Frederiksværk

Jette Bendix grundlagde JB Rustfri i 1993 som en enmandsvirksomhed. Igennem årene har der været op til 8 ansatte, men kernen har altid været Jette, der i dag er daglig leder.

Et af kerneområderne har været medicoindustrien, hvor JB Rustfri har leveret enkeltkomponenter og serier til branchens største spillere, samt deltaget i opbygningen af nye faciliteter:

“At levere til medicinalvirksomheder kræver en speciel tankegang og at man er meget omhyggelig, både på det håndværksmæssige, men også dokumentationen er vigtig, og noget vi tager meget seriøst”, fortæller Jette.

Marinekomponenter har også været en stor del af virksomhedens fokus, hvor JB Rustfri har lavet alt fra søgelændere til at opbygge komplette løsninger til jordomsejlere, Jette fortæller: “at lave ting til både kræver omhyggelighed og at man lytter til kunden, og kun det bedste er godt nok, men det er ofte en fornøjelse at udføre den slags arbejde, hvor man man sætte kvalitet forrest.”

I 2012 ændrede JB Rustfri struktur, og er i dag et Aps, ejet af Hans Bendix Jensen og Peter Bendix Jensen, Jettes brødre.